Muziek en DJ - Eigenzinnig en vrij

Wat DansJeVrij! nu vele jaren uniek maakt is de eigenzinnige muzikale keuze van de DJ. Inspirerende muziek om ook in beweging vrij te experimenteren.

Klanken en ritmes uit alle werelddelen, alle genres en uit alle tijden. Dat betekent ook ruimte voor (nieuw) klassiek. En altijd zal er muziek zijn die je uitnodigt om uit je dak te gaan maar ook melodieën waarbij je weer 'naar binnen' kan keren. Een combinatie van ritmes, stijlen en energie, vloeiende overgangen en soms een stiltemoment, zorgen voor een dansavond die van begin tot eind afwisselend en uitdagend is. Want ook is de muziek soms ongemakkelijk, schuurt het of irriteert; toch is er altijd de uitnodiging om er op te bewegen!

Dat is wat wij met DansJeVrij! na het overlijden van Carolien voortzetten.

We doen dat met DJ’s die hun zwaartepunt hebben in de akoestische muziek en met verschillende ritmes deze met ons delen. De naam van die DJ kondigen wij aan in de agenda bij het evenement.

Wil je meer informatie lezen over de DJ's die in het verleden  bij DansJeVrij! een avond hebben verzorgd, klik dan op de naam van

Deze DJ's draaien dus vaak ook op andere dansplekken.

 


En wie er ook de DJ van de avond is, de dansvloer-code van DansJeVrij! is altijd:

Op de dansvloer spreekt de taal van de dans, het lichaam, de beweging.
En social-talk kun je in de loungeruimte doen.

Want wanneer je hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.

Deel deze pagina