Marold over zijn DJ-stijl:

“Voor mij is goede dansmuziek, muziek die mijn lichaam doet bewegen, mijn hart beroert in al haar kleuren, en mijn intuitieve mind opent. Muziek die mij diep in mijn lichaam doet zakken en tegelijkertijd meeneemt op een reis door de kosmos. Muziek die mijn wildste ik naar buiten brengt en mij intiem mee naar binnen neemt. Muziek waarin ik in de groove kan rusten en muziek die mij doet spelen en nieuwe dansen laat ontdekken. En die muziek weef ik graag tot een prachtige dansavond voor jou. De energie op de dansvloer soms leidend en soms volgend. Met verrassende muziekkeuzes en overgangen”.

Als Movement Medicine Teacher faciliteert Marold heling, transformatie en groei door middel van Dans. Meer info: debewegingvanhetleven.nl
Daarnaast werkt hij ook als hovenier en DJ en begeleidt hij overgangsrituelen voor jongens. Naast “DansJeVrij!” draait Marold ook regelmatig bij “FreeDance”en “WorldDance” (beide in Utrecht), Ecstatic Dance Eindhoven, en maandelijks in Den Bosch.

 

Dansvloer-code DansJeVrij!
Op de dansvloer wordt niet gesproken. Social-talk kun je in de loungeruimte doen. Wanneer je een keer hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.

Deel deze pagina