We gebruiken Hipsy.nl voor aankondiging, aanmelden en betalen

Hipsy is een platform waarop allerlei events worden vermeld. Het ondersteunt ons als organisatie op een goede wijze. (Als je zelf events organiseert, wij bevelen dit platform van harte aan!) Onze dansavonden staan hierop vermeld en jij kunt je als deelnemer aanmelden voor of de hele avond (workshop+dansen) of alleen het dansen vanaf 21 uur.

We stimuleren aanmelding en betaling vooraf. De entreeprijs voor een avond DansJeVrij! Naarden bedraagt €18,50 als je van te voren reserveert. Dit is exclusief transactiekosten voor het betalen via iDeal (momenteel 0,80 euro per transactie). Voor deze prijs kan je naar de workshop komen, die om 19.30 begint, en vanaf 21 uur vrijdansen op de muziek van een DJ (of soms een playlist).

Wil je alleen vrijdansen vanaf 21 uur dan betaal je €16,- als je van te voren reserveert, naast de transactiekosten.

Na je aanmelding ontvang je automatisch gegenereerde mails ter bevestiging van je aanmelding. Heb je niets ontvangen check dan eerst je spambox.

Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via de mail naarden(at)dansjevrij(punt)nl.

Aanmelding ter plekke

Aanmelding op de avond zelf ter plekke kan, zo lang er plek is. Je betaalt dan per Tikkie en er geldt een toeslag van € 1,50. Deze toeslag stoppen wij in de pot voor mensen met een kleine beurs. Deze pot bouwt zich zo op en maakt het mogelijk dat mensen met een kleine beurs met korting kunnen komen dansen. Ook fijn toch?

Je aanmelding annuleren

Heb je je aangemeld maar wil je annuleren, meld je dan af via hipsy.nl. Stuur voor de zekerheid ook een mail naar naarden[at]dansjevrij[punt]nl. Houd er rekening mee dat wij kosten betalen voor elke reservering en annulering. Meld je daarom alleen aan als je serieus de intentie hebt te komen. We hanteren dat annulering tot 24 uur voor aanvang van het event gratis is. Bij annulering binnen 24 uur brengen we administratiekosten à € 2 in rekening.

Praktische zaken

Je interesse tonen voor onze DJV avonden via de facebookpagina van DansJeVrij! stellen wij op prijs! Je kunt je echter niet via Facebook aanmelden.

De zaal open gaat ongeveer 20 minuten voor aanvang van de workshop open. Check de aanvangstijd in de agenda.
Lees de informatie over onze kenmerken en huisregels.

 

3e zaterdag van de maand (meestal) in Naarden

1e zaterdag van de maand (meestal) in Amersfoort

Deel deze pagina