€ 17,- voor de hele avond bij vooraf reserveren en betalen

Aanmelding vooraf

We stimuleren aanmelding en betaling vooraf. De entreeprijs voor een avond DansJeVrij! Naarden bedraagt €17,- als je van te voren reserveert. Dan kan je naar de workshop komen, die om 19.30 begint, en vanaf 21 uur vrijdansen op de muziek van een DJ. Wil je alleen vrijdansen vanaf 21 uur dan betaal je €13,- als je van te voren reserveert.

Sinds oktober 2020 gebruiken we een geautomatiseerd reserveringssysteem. Bij aanmelding (direct naar reserveringssysteem) kun je direct betalen via iDeal. Je ontvangt automatisch gegenereerde mails over je aanmelding uit het reserveringssysteem. Om te voorkomen dat onze mail in jouw spambox terecht komt, zet dan in jouw mailsysteem “geen_antwoord@supersaas.nl” bij je vertrouwde adressen. Een gedetailleerde beschrijving van de stappen die nodig zijn om je te registreren en je aan te melden voor een workshop, lees je  hier.

Je interesse tonen voor onze DJV avonden via de facebookpagina van DansJeVrij! stellen wij op prijs! Je kunt je echter niet via Facebook aanmelden.

Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via de mail naarden(at)dansjevrij(punt)nl.

Aanmelding ter plekke

Aanmelding op de avond zelf ter plekke kan, zo lang er plek is. Je betaalt dan per Tikkie en er geldt een toeslag van € 1,50. Deze toeslag stoppen wij in de pot voor mensen met een kleine beurs. Deze pot bouwt zich zo op en maakt het mogelijk dat mensen met een kleine beurs met korting kunnen komen dansen. Ook fijn toch?

Je aanmelding annuleren

Heb je je aangemeld maar wil je annuleren, stuur dan een mail naar naarden[at]dansjevrij[punt]nl. Houd er rekening mee dat wij kosten betalen voor elke reservering en annulering. Meld je daarom alleen aan als je serieus de intentie hebt te komen. We hanteren dat annulering tot 24 uur voor aanvang van het event gratis is. Bij annulering binnen 24 uur brengen we administratiekosten à € 2 in rekening.

Praktische zaken

De zaal open gaat 15 tot 20 minuten voor aanvang van de workshop open. Check de aanvangstijd in de agenda.
Lees de informatie over onze kenmerken en huisregels.

 

3e zaterdag van de maand (meestal) in Naarden

1e zaterdag van de maand (meestal) in Amersfoort