DJ Astrid

DJ Astrid: met een vleugje tango!

“Ik kom geregeld en graag dansen bij DansJeVrij!: dus ik ben dol op dansen op allerlei muziek! Al ruim 20 jaar heb ik verschillende dansen gedanst en 10 jaar geleden begonnen als Tango-DJ bij salon Tuinhuis in Utrecht, waar ik graag traditionele tango afwissel met neotango en non-tango (van wereldmuziek tot pop tot klassiekig). In Duitsland heb ik op enkele neo-tango events gedraaid en meer inspiratie opgedaan. Heerlijk en superleuk om nu mijn muziekkeuzes bij DansJeVrij! ten gehore te brengen!
Mooi om dansers mee te voeren op de klanken van muziek uit de hele wereld en te verrassen met afwisselende stijlen. Met fijne, lekkere, grappige, sensuele, stevige en theatrale nummers kun je tot flow, plezier, verbinding, verstilling, hartstocht en expressie komen. In contact met anderen of in jezelf. Laat je meevoeren en inspireren!”

 

Dansvloer-code DansJeVrij!
Op de dansvloer wordt niet gesproken. Social-talk kun je in de loungeruimte doen. Wanneer je een keer hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.

Deel deze pagina