Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je ziet onze dansavonden op deze website en je kunt je per evenement aanmelden. De links vind je ook per evenement als je op de huidige webpagina doorklikt naar 'meer informatie over een event.

Laden Evenementen

Workshop door Ummi Yanuba en Vrij dansen met DJ Maartje

EXPLORE

Explore sessies bestaan uit een flow van verschillende oefeningen, waarin je vrij bent te bewegen hoe je wilt, er is geen goed of fout. Door de begeleiding kom je steeds meer thuis in je lichaam en ontdek je nieuwe manieren van bewegen, van binnenuit en in contact met de ruimte en met de mensen om je heen. Samen ontdek je nieuwe bewegingen vanuit verbinding en speelse nieuwsgierigheid.

Ummi Yanuba is afgestudeerd als hedendaagse danser en is TRE (tension and trauma releasing) provider in opleiding. Tijdens haar dansopleiding werd ze verliefd op de eindeloze gelaagdheid van beweging en de potentie om ons nieuwe inzichten te brengen, lichaam, geest en omgeving samen te laten komen en ons te verbinden met onszelf en de wereld om ons heen. Om deze liefde met anderen te delen, heeft ze een methode ontwikkeld voor geleide bewegingssessies, genaamd The Explore Practice.

voor meer informatie: https://ummiyanuba.com

https://ummiyanuba.com/the-explore-practice/about-the-explore-practice
________________________________________________________
Van 21 tot 23.30 uur verzorgt DJ Maartje heerlijke muziek voor de vrije dans.

Maartje danst al 20 jaar vrije dans, tango, contact improvisatie en contact-tango. Daarnaast heeft zij een grote liefde voor muziek en ‘compositie”, waarmee ze zich ontwikkelt tot DJ. Haar stijl kenmerkt zich door diversiteit. Ze neemt je mee op reis van verstilling naar uitbundigheid, van akoestische muziek via (neo)-tango naar wereldmuziek, funky and jazz en altijd weer terug naar zachtheid. Muziek voor het hart, afgestemd op jou, voor vrij bewegen vanuit je authentieke zelf.

Deel deze pagina

Gegevens

Datum:
za 20 jul 2024
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€16.00 – €18.50

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in Amersfoort. Elke 3e zaterdag: in Naarden