Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je ziet onze dansavonden op deze website en je kunt je per evenement aanmelden. De links vind je ook per evenement als je op de huidige webpagina doorklikt naar ‘meer informatie over een event’.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Marie Goeminne en Vrij dansen op de muziek van DJ Aloes

Gedragen door de grond, gedragen door de aarde.

In deze workshop nodig ik je uit om je te verbinden met de grond , de aarde. We onderzoeken wat de grond voor je doet. We verkennen in beweging hoe het is om je gewicht aan de grond te geven, daar waar kan los te laten, en de zwaartekracht zijn werk te laten doen. De grond wordt onze danspartner, we spelen met verschillende kwaliteiten van contact. We kunnen smelten en verzachten naar de grond toe, maar ons ook afzetten en wegduwen. Naast het fysieke onderzoek exploreren we ook de bijbehorende kwaliteiten en sferen, die het beeld ‘aarde’ in zich draagt en laten we onze dans daardoor inspireren.

Marie Goeminne is danser, choreografe en biodynamisch psychotherapeut. In haar workshops wil ze ons de mogelijkheden van ons lichaam in de dans laten ontdekken, in onszelf, in contact met onze omgeving en door emoties, overtuigingen, zielenroerselen als bewegingen via het lichaam vorm te geven en tot uitdrukking te laten komen.

Ze geeft wekelijkse lessen in Amsterdam: Body Lab. Zie voor meer info: www.mariegoeminne.nl.

_____________________________________________________________________

Van 21 uur tot 23.30 uur neemt Aloes ons mee in een heerlijke dansavond.

DJ Aloes

DJ Aloes draait een muzikale mix uit allerlei uiteenlopende stijlen tot ver over de landsgrenzen, door de tijd naar nu en terug, bekende en onbekende muziek, van reggae, percussie tot tango en klassiek. Laat je verrassen!

visit www.dansjedans.nl

Gegevens

Datum:
20 augustus 2022
Tijd:
19:30 - 23:30

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in Amersfoort. Elke 3e zaterdag: in Naarden