Laden Evenementen

Workshop door Sebas van Wetten en Vrij dansen op de muziek van DJ Aloes

Plezier in bewegen, reageren op een ander.

In deze workshop neemt Sebas ons mee in de Contact-Improvisatie. Een dansvorm waarbij het contact met een andere danser (het aanraken) gebruikt wordt als communicatiemiddel en inspiratiebron voor de dans. Soms is dit vanuit een subtiel aanraken, een luisteren en volgen van elkaars bewegingen. Een andere keer is het “leunen tegen” je partner…

Voorop staat het plezier van het bewegen en het reageren op de ander; een speelse ontmoeting. Het kan een energieke dans zijn of juis heel verstild en langzaam. Altijd is er veel aandacht voor jouw eigen (on-)mogelijkheden en die van je partner. Daarvoor beginnen we steeds met goed te luisteren naar ons eigen lichaam.

Sebas van Wetten geeft meer dan 20 jaar les in Contactimprovisatie en Dansexpressie. In zijn lessen wil hij ons inspireren om expressie, muzikaliteit en poëzie in onze dans te vinden. Hij gebruikt graag beelden uit de natuur en tevens neemt hij zijn kennis van de anatomie en bewegingsleer uit zijn werk als fysiotherapeut mee in zijn lessen.

Zie voor info: www.dansavontuur.nl

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Van 21 – 23.30 uur neemt DJ Aloes ons mee in een heerlijke dansavond.

DJ Aloes

DJ Aloes draait een muzikale mix uit allerlei uiteenlopende stijlen tot ver over de landsgrenzen, door de tijd naar nu en terug, bekende en onbekende muziek, van reggae, percussie tot tango en klassiek. Laat je verrassen!

visit: www.dansjedans.nl

Gegevens

Datum:
15 okt
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€13 – €17

Tot en met september 2022 kan je deze link gebruiken voor direct aanmelden en betalen via het reserveringssysteem.

Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je kunt onze dansavonden vinden via de agenda of door te zoeken op dansjevrij. Je kunt je dan ook aanmelden.

 

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in AMERSFOORT. Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN