Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je ziet onze dansavonden op deze website en je kunt je per evenement aanmelden. De links vind je ook per evenement als je op de huidige webpagina doorklikt naar 'meer informatie over een event.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Paras Saghi gevolgd door Vrij dansen met DJ Maartje

ONT-MOETEN IN OVERGAVE
Wat is er fijner dan diep onszelf en de ander te kunnen ontmoeten? Wat is verrassender dan in onze dans vrij en tegelijkertijd diep verbonden te zijn?
Ken je dat, die magische samendans, dat je achteraf perplex staat, van wow, dit is goddelijk, als een betovering.
Wat is het? Volledig in contact met jezelf, je omgeving, de ander? Dans je vol overgave, bewust, in het moment?
Paras neemt je mee om dit tijdens de workshop te gaan ontdekken, ervaren en in beweging te brengen, zodat wij in de flow zijn voor een contactvolle authenthieke dansavond.

Paras komt uit Hongarije en danst al vanaf haar 7de. Ze geeft al meer dan 30 jaar lessen met vrije dans en later met Argentijnse tango, wat haar grote liefde werd. Ze organiseert al vele jaren prachtige tangoweken, waarbij ze de Argentijnse tango combineert met vrijere vormen van bewegen. Haar passie is om verbinding te creëren tussen de dansers met veel lichtheid, speelsheid en creativiteit.

Meer over haar werk: www.tangoatelier.nl

________________________________________________________

Van 21 tot 23.30 uur verzorgt DJ Maartje heerlijke muziek voor de vrije dans.

Maartje danst al 20 jaar vrije dans, tango, contact improvisatie en contact-tango. Daarnaast heeft zij een grote liefde voor muziek en ‘compositie”, waarmee ze zich ontwikkelt tot DJ. Haar stijl kenmerkt zich door diversiteit. Ze neemt je mee op reis van verstilling naar uitbundigheid, van akoestische muziek via (neo)-tango naar wereldmuziek, funky and jazz en altijd weer terug naar zachtheid. Muziek voor het hart, afgestemd op jou, voor vrij bewegen vanuit je authentieke zelf.

Deel deze pagina

Gegevens

Datum:
za 18 mei 2024
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€16 – €18.50
Boek hier:
https://hipsy.nl/shop/47430-dansjevrij-te-naarden

Locatie

Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in Amersfoort. Elke 3e zaterdag: in Naarden