Laden Evenementen

Workshop door Marlie Wetemans en Vrij dansen op de muziek van DJ Astrid Senders

Workshop

Marlie Wetemans is biodanza docent en liefdescoach. Ze geeft regelmatig workshops die bijdragen aan liefde, vrede en harmonie in het leven van mensen, “het mysterie van liefde – biodanza verdieping”.“Biodanza dansen gaat voor mij over volledig in contact zijn met mezelf en m’n omgeving. Mijn levensvreugde neemt toe door het dansen. Door biodanza groei ik in liefde, in vertrouwen en levensvreugde. Het is een ervaring die ik graag wil delen met andere mensen. Ik geniet enorm van de wekelijkse Biodanza avonden die ik geef in Almere, Weesp en Bussum en op de verdiepingsdagen. Ik kijk er naar uit om de dansworkshop te verzorgen bij DansJeVrij” .

Informatie over haar lessen vind je op www.biodanzametmarlie.nl. Informatie over liefdescoaching vind je op www.liefdescoaching.nl.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DJ Astrid draait op tango-dansavonden. Bij Dans je Vrij draait ze een mix van heerlijke diverse dansmuziek met natuurlijk ook tango-teasers.

Gegevens

Datum:
19 nov
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€13 – €17

Tot en met september 2022 kan je deze link gebruiken voor direct aanmelden en betalen via het reserveringssysteem.

Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je kunt onze dansavonden vinden via de agenda of door te zoeken op dansjevrij. Je kunt je dan ook aanmelden.

 

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in AMERSFOORT. Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN