Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je ziet onze dansavonden op deze website en je kunt je per evenement aanmelden. De links vind je ook per evenement als je op de huidige webpagina doorklikt naar ‘meer informatie over een event’.

Laden Evenementen

Workshop door Huub Pennock en Elma Tigchelaar en vrij dansen op een top-muzieklijst van DJ Carolien

Dans ontmoet Cranio

Dansen komt van binnenuit en we bewegen daarbij vaak op ritmes van de muziek. Bij cranio-sacraal therapie, kortweg Cranio, ligt het startpunt bij de ritmes in ons lichaam.

Hoe is het om te dansen vanuit de ritmes van ons lichaam met het ritme van de muziek? Er zijn vele ritmes in ons lichaam, zoals van ons hart, onze ademhaling, de pulsaties in je bloedbaan of in je zenuwstelsel. Er is een constante wisselwerking tussen alle ritmes. In deze workshop schenken we extra aandacht aan de verbinding met ons hart. We nodigen jullie in deze workshop uit om te ontdekken hoe je vanuit de cranio-ritmes je dans kan laten ontstaan. Hoe ontmoet Cranio de Dans en hoe ontmoet Dans Cranio?

Ben je danser en wil je kennismaken met een diepere laag in je lijf? Ben je cranio-sacraal therapeut en wil je ontdekken hoe je vanuit je ritmes en vanuit de verbinding met je hart kan dansen? Dan ben je van harte welkom in deze workshop.

Huub Pennock is Cranio Sacraal Therapeut bij Zee van Ruimte en gepassioneerd danser. Elma Tigchelaar is Cranio Sacraal Therapeut en dansdocent.
In 2022 gaven zij samen op het International Cranio Research Congress in Antwerpen de workshop CranioDans.

Zie: www.zeevanruimte.nl en https://www.elmadanst.nl

___________________________________________________________________________

Vanaf 21.00 uur dansen we op de prachtige muziek lijst van onze Dans je Vrij icoon Carolien.

Gegevens

Datum:
17 jun 2023
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€16.00 – €18.50
Boek hier:
https://hipsy.nl/event/11409-dansjevrij-dansavond-te-naarden

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in Amersfoort. Elke 3e zaterdag: in Naarden