Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je ziet onze dansavonden op deze website en je kunt je per evenement aanmelden. De links vind je ook per evenement als je op de huidige webpagina doorklikt naar ‘meer informatie over een event’.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Ezequiel Sanucci en Vrij dansen op de muziek van DJ Ezequiel

CONTACT TANGO

Contact tango is een dansfusion, waarin we ons laten inspireren door principes van de Contact Improvisatie en de Argentijnse Tango. We laten ons bewegen door de ritmes, melodieën en de energie van de tango met passie en sensibiliteit. Door in contact met jezelf en de mensen om je heen te treden ontstaan er speelse ontmoetingen. We exploreren onze creativiteit en openen ons voor nieuwe impulsen die onze dans kunnen verrijken. Je hebt geen voorkennis nodig. Zin in bewegen is voldoende. De rest gaan we samen verkennen. Laat je meenemen in de ontdekkingstocht naar nog meer dansplezier.

Ezequiel Sanucci is danser, performer, choreograaf en tangodocent en organiseert heerlijke dansweken en weekenden met tango. Zie voor meer informatie:

En de avond wordt vervolgd door DJ Ezequiel

Ezequiel draait een mix van heerlijke vrije dansmuziek en neotango.

Gegevens

Datum:
21 okt 2023
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€16 – €18.50
Boek hier:
https://hipsy.nl/event/23129-dansjevrij-te-naarden

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in Amersfoort. Elke 3e zaterdag: in Naarden