Vanaf oktober 2022 publiceren we onze dansavonden op hipsy.nl. Je ziet onze dansavonden op deze website en je kunt je per evenement aanmelden. De links vind je ook per evenement als je op de huidige webpagina doorklikt naar 'meer informatie over een event.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Special Filmmuziek met DJ Aloes

Op 30 maart 2024 organiseren we een DansJeVrij! Special. Dit wordt een bijzondere avond met filmmuziek. Na een korte gezamenlijke inleiding om te landen en ons met elkaar te verbinden, neemt DJ Aloes ons mee om te dansen op de flow van heerlijke en inspirerende filmmuziek. Dos je uit, neem attributen mee en dans de sterren van de hemel.
De deuren gaan open om 19.40 uur, we beginnen om 20 uur.

DJ Aloes

DJ Aloes laat vanavond filmmuziek horen. Ze is thuis in het inspireren van dansers met een muzikale mix uit allerlei uiteenlopende stijlen tot ver over de landsgrenzen, door de tijd naar nu en terug, bekende en onbekende muziek, van reggae, percussie tot tango en klassiek. Laat je verrassen!

visit: www.dansjedans.nl

Deel deze pagina

Gegevens

Datum:
za 30 mrt 2024
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€18.50
Boek hier:
https://hipsy.nl/event/16231-dansjevrij-special-te-naarden

Locatie

Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

DansJeVrij! organiseert dansavonden in Amersfoort en Naarden. Elke 1e zaterdag in Amersfoort. Elke 3e zaterdag: in Naarden