Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop door Sebas van Wetten en om 21 uur gevolgd door vrij dansen op de muziek van DJ Aloes

dansavontuur.nl

Samen en zo anders – afstemmen vanuit de eigenheid van je eigen dans – contactimprovisatie

We starten de workshop met in onszelf aankomen en ons op te warmen. Vervolgens spelen we met de uitdagingen om ons af te stemmen op de dans van een ander en daarbij toch de eigenheid van je eigen dans te laten mee dansen tot je danst in contrast en toch afgestemd – samen en zo anders.

We spelen daar mee op afstand, maar ook dichtbij, in elkaars bewegingsruimte of terwijl we elkaar dansend blijven aanraken: steeds weer anders.

Gedicht “je bent zo” van Hans Andreus

Je bent zo mooi anders dan ik, natuurlijk niet meer of minder, maar zo mooi anders. Ik zou je nooit anders dan anders willen.

Contact-improvisatie is een dansvorm waarbij leiden en volgen elkaar afwisselen en je steeds reageert op elkaars bewegingen. Van subtiel reageren in een vloeiende dans tot acrobatische bewegingen met leunen-duwen, rollen-glijden, “vliegen” en landen, etc. Plezier en uitproberen staan voorop.

Sebas van Wetten is docent Contact-Improvisatie, dansimprovisatie en dansexpressie. Hij wil graag anderen inspireren om nieuwe mogelijkheden en expressie in hun dans te vinden. Hij gebruikt daarbij beelden uit de natuur en zoekt naar de muzikaliteit  en poëzie in de beweging.
Naast dansdocent is hij fysiotherapeut en gebruikt zijn kennis van het bewegende en genezende lichaam om op een veilige en gezonde manier te leren bewegen. Zijn inspirerende beelden om het bewegende lichaam van binnen te ervaren helpen om de dans lichter, rijker en verfijnder te maken.

Zie website: www.dansavontuur.nl   Contact: info@dansavontuur.nl

__________________________________________________

DJ Aloes

DJ Aloes draait een muzikale mix uit allerlei uiteenlopende stijlen tot ver over de landsgrenzen, door de tijd naar nu en terug, bekende en onbekende muziek, van reggae, percussie tot tango en klassiek. Laat je verrassen!

visit www.dansjedans.nl

 

Gegevens

Datum:
19 feb
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€13 – €17

Naar aanmelden via het reserveringssysteem en betalen via iDeal.

Raadpleeg voor je naar DansJeVrij! gaat, het evenement voor de juiste dansplek en aanvangstijd.

Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.